Velika Plana: Renovirana pošta u Lozoviku

Izvor: Šumadija Press, 01.Jul.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Plana: Renovirana pošta u Lozoviku

Direktor Pošte Srbije Milan Krkobabić otvorio je juče renoviranu poštu u Lozoviku kod Velike Plane i poručio da će i najmanje mesto u Srbiji imati savremenu poštu.

Na objektu pošte u Lozoviku, gde živi oko 5.000 stanovnika, obavljeni su opsežni radovi adaptacije i detaljno preuređenje enterijera.

Novi poslovni nameštaj, moderna računarska oprema i tri šaltera povezana su u jedinstveni informatički sistem “Pošte Srbije”.

Sve tradicionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << i savremene poštanske usluge su meštanima Lozovika dostupne na tri šaltera, dok su dva poštara zadužena za dostavu.

Bićemo brzi i efikasni i, što je najvažnije, bićemo jeftini – poručio je Krkobabić i najavio da “Pošta Srbije” nastoji da i u najmanjem mestu ima savremenu poštu, sa brzim i kvalitetnim servisima u prijatnim poslovnim ambijentima.

U sledećoj godini planiramo da obnovimo oko 20 odsto od 1.500 pošta širom Srbije, a prioritet će biti pošte u manjim mestima, kako bi poboljšali uslove rada poštarima i kvalitet usluge građanima. To je ukupno oko 300 pošta, za šta ćemo izdvojiti oko četiri miliona evra iz sopstvenih sredstava – rekao je Krkobabić.

On je dodao da je “Pošta” uvek na usluzi građanima i privredi, za razliku od banaka koje u trci za profitom biraju samo tržišno atraktivne zone.

– Tako, u 16 opština u Srbiji nema nijedne banke. Ne mogu da zarade, pa odlaze. Ali, tu smo mi, tu je “Pošta Srbije”, gde god su građani Srbije, biće i “Pošta” – rekao je Krkobabić.

Prema njegovim rečima, neto dobit “Pošte Srbije” u prvih pet meseci ove godine iznosila je 1,5 milijardi dinara, što je za 50 odsto bolji rezultat nego u istom periodu rekordne 2014.godine.

Krkobabić je najavio da će za nekoliko dana “Pošta” početi menjačke poslove, kao i intenzivnije pružanje konkurentnih integrisano-logističkih usluga.

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.