Izvor: Piplmetar.rs, 07.Nov.2023, 17:31

Velika Lagunina humanitarna akcija „Knjiga za život“ do 25. novembra

Od svog osnivanja Laguna se trudi da kao društveno-odgovorna kompanija bude pomoć i oslonac ugroženim kategorijama društva

Foto: Promo


Kako je 2023. godina u kojoj Laguna obeležava 25 godina postojanja, odlučili smo da, umesto glamurozne proslave važnog jubileja, organizujemo jednu posebnu akciju pod nazivom „Knjiga za život“, tokom koje ćemo u periodu od 1. do 25 novembra od svake kupljene Lagunine knjige u Delfi knjžarama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << donirati 25 dinara Fondaciji „NORBS plus“ za podršku deci oboleloj od retkih bolesti.
NORBS plus“ je fondacija osnovana 2018. godine sa osnovnim ciljem prikupljanja finansijskih sredstava u svrhu nabavke neophodnih medicinsko-tehničkih pomagala obolelima, a koja nisu dostupna o trošku zdravstvenog fonda, kao i neophodne opreme i sredstava za rad u cilju unapređenja uslova lečenja i nege za ustanove zdravstvene i socijalne zaštite.
Kako život zna da postavi različite izazove pred nas, nekad i preteške, uvek je važno da imamo pomoć i oslonac, da nismo sami. I zato u ovoj akciji možemo učestvovati svi.
Pozivamo i zainteresovane pojedince i kompanije da uzmu učešća u ovoj humanoj inicijativi, jer zajedno možemo da napišemo najlepšu priču – o solidarnosti, humanosti i nadi. Svaki dinar može značiti život.
Ujedinimo se u zajedničkoj misiji!
(Telegraf.rs/PR)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.