Velika Flytastična akcija u kompaniji Fly Fly Travel

Izvor: Blic, 26.Okt.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Flytastična akcija u kompaniji Fly Fly Travel

Jesen je period koji mnogi ljudi povezuju sa tmurnim vremenom i lošim raspoloženjem, ali to uopšte ne mora da bude slučaj. Uprkos nižim temperaturama u odnosu na letnju sezonu, moguće je i dalje osmisliti neko vikend putovanje ili obilazak neke nove destinacije kao način za promenu sredine i odmor od svakodnevnog stresa. Mnoge agencije u ovom trenutku nude povoljne aranžmane za jesen i novogodišnje praznike.

Iz kompanije Fly Fly Travel rešili su da putnike obraduju Flytastičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << akcijom, koja je u toku i traje do utorka, 31. oktobra 2017. godine. Ona podrazumeva velike popuste na avio karte i aranžmane koji se rezervišu u tom periodu. To znači da će svi zainteresovani dobiti najpovoljnije cene avio karata redovnih i niskotarifnih agencija, sa polaskom iz Beograda i Niša. Kako ova agencija ima dugogodišnju saradnju sa mnogim avio prevoznicima, ponuda obuhvata široki spektar polazaka između kojih se možete opredeliti.

Pored toga, u navedenom periodu možete ostvariti i 10% popusta na sve aražmane u organizaciji kompanije Fly Fly Travel. Među aranžmanima iz ponude posebno se ističu uvek popularni Prag, čuven po zlatnim krovovima i odličnom pivu i Istanbul, jedini grad na dva kontinenta, koji se prosto moraju naći na listi svih ljubitelja putovanja, a oni koji su ih već posetili želeće da im se vrate. Tu su još i posebni polasci iz Niša do Berlina, modernog umetničkog centra, kao i Milana, italijanske prestonice mode. Ponuda se naravno ne završava ovde, već obuhvata i mnoge druge privlačne destinacije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.