Velika Britanija: Policija tražila ženu koja vrišti, a našla papagaja

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 09:21

Velika Britanija: Policija tražila "ženu koja vrišti", a našla papagaja

Vlasnik papagaja Fredija pohvalio je kolege koje su brzo reagovale.

Penzionisani policajac koji ima 22 ptice u kući pohvalio je kolege zbog načina na koji su reagovali nakon što je zvuk koji je proizveo njegov pernati prijatelj Fredi pogrešno protumačen kao vrisak žene.

Policija u Eseksu je poslala tri vozila do doma Stiva Vuda, koji živi na Konvej ostrvu, u utorak nakon što je zabrinuti građanin pozvao službu.

Vud drži ptice 21 godinu i trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poseduje zelene i plavo-zlatne are, Hahn aru, dva amazonska papagaja, osam indijskih pataka i papagaja.

Kaže da su njegovi pernati prijatelji najglasniji ujutru i uveče - u periodima dana koji se zovu "vreme džungle" - ali da je Fredi bio posebno uzbuđen.

"Policija je ispravno postupila i osoba koja je pozvala policiju je takođe ispravno postupila - ne zameram im", rekao je 54-godišnjak.

Eseks policija je saopštila da je "jedan građanin prijavio zvuk ženskog vriska" malo pre 13:50 u utorak.

"Policajci su utvrdili da je buku zapravo izazvao veći broj papagaja", rekao je predstavnik za štampu.

Pogledajte video:

Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.