Velika Britanija: Džonson objavio plan za izlazak iz restriktivnim mera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2020, 16:33

Velika Britanija: Džonson objavio plan za izlazak iz restriktivnim mera

Britanski premijer Boris Džonson objavio je danas plan za izlazak Velike Britanije iz restriktivnih mera uvedenih zbog korona virusa, ali je upozorio da bi svi trebalo da nose maske za lice u zatvorenim prostorima jer će COVID-19 još dugo ostati među ljudima.

"Ovo nije kratkoročna kriza", navodi se u planu na 51 stranici pod nazivom Plan za obnovu: Strategija oporavka od COVID-19 vlade Velike Britanije", preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Rojters.

COVID-19 će verovatno kružiti u ljudskoj populaciji dugoročno, što može izazvati periodične epidemije, upozorava se u planu, u kome se dodaje da se ne mogu isključiti u bliskoj budućnosti talasi velikih epidemija, a da se ne nastavi sa određenim merama.

Vlada je navela da će uvesti 14-dnevni karantin za međunarodne putnike uz određene izuzetke i dodala da ljudi treba da nose maske u zatvorenim prostorima gde socijalna distanca nije moguća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džonson: Korona će biti među nama JOŠ DUGO

Izvor: Blic, 11.Maj.2020

Britanski premijer Boris Džonson objavio je plan za izlazak Velike Britanije iz restriktivnih mera uvedenih zbog korona virusa, ali je upozorio da bi svi trebalo da nose maske za lice u zatvorenim prostorima jer će KOVID-19 još dugo ostati među ljudima.

Nastavak na Blic...

Džonson: Suočavamo se najdelikatnijom tačkom u borbi protiv virusa

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2020

LONDON - Velika Britanija se suočava sa najdelikatnijom tačkom u borbi protiv virusa korona jer je prošla vrhunac zaraze i polako počinje sa postepenim ukidanjem mjera za socijalno distanciranje, rekao je britanski premijer Boris Džonson.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.