Vedrana Rudan: NISAM HRVATICA I TIME SE PONOSIM! Hrvatima najugodnije u tuđoj gu*ici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vedrana Rudan: NISAM HRVATICA I TIME SE PONOSIM! Hrvatima najugodnije u tuđoj gu*ici!

Ona je podsetila i na zločin Mirka Norca

Književnica i kolumnistkinja Verdana Rudan je odavno dokazala da nema dlake na jeziku. Bez padrona ona na svom blogu žigoše "nedoiljive" razbijajući tabue, prvenstveno iz "njene" Hrvatske, a potom i iz regiona koji se nakada nazivao SFRJ.

Pročitajte i: 

Ovog puta Vedrana se na sebi karakterističan način osvrnula na aktuelni trenutak  "lijepe njihove" rečima koje seku kao nož.

- Hrvati su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bića koja su se u svojoj istoriji uvek najugodnije osećala u moćnoj tuđoj guzici. Austrijskoj, italijanskoj, mađarskoj, nemačkoj, američkoj, a posebno u EU guzičetini. Bar tako govore. Iz jugoslovenske su izašli razarajući joj hemoroide i najzad postali "svoj na svome". "Svoj na svome" bili su i za vreme NDH. Hrvatske kame rezale su srpske, ciganske, jevrejske i krivomisleće hrvatske vratove s tolikim užitkom da je Hitler lično zamolio Pavelića da oladi svoje momke. Zanimljiv je i podatak da je u NDH postojao jedini dečji koncentracioni logor u Evropi - piše Rudan.

.

- Norac je i danas heroj, iako je nevinoj ženi sprašio metak u glavu. Dok je služio robiju uspeo se oženiti, dobiti decu i izgraditi kuću - podsetila je književnica.

Zaključila je efektno.

- Mala, tvoja nana NIJE HRVATICA. I time se ponosi - napisala je Rudan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.