Večno sećanje na Dževada i Miroslava

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2019, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večno sećanje na Dževada i Miroslava

Škola u Novom Pazaru menja ime u čast stradalih u helikopteru.

Na prigodnoj svečanosti u dvorištu Srednje medicinske škole u Novom Pazaru otkrivena je spomen-ploča u znak sećanja i zahvalnosti lekaru Dževadu Ljajiću i anestetičaru Miroslavu Veselinoviću koji su pre četiri godine, spasavajući tek rođenu bebu iz Novog Pazara, poginuli u helikopterskoj nesreći kod Beograda.

Škola će se ubuduće zvati "Dva heroja", a na tabli koju je sa članovima porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pokojnih Dževada i Miroslava, otkrio gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac napisano je: "Ono što činimo za života odjekuje u večnosti."

- Čast nam je što će naša škola nositi ime dvojice istinskih heroja. Sada je sigurno najponosniji Miroslavljev sin koji je učenik naše škole - istakla je Šerifa Preljević, direktorka Srednje medicinske škole u Novom Pazaru.

Gradonačelnik Biševac je istakao da Novi Pazar nikada neće zaboraviti istinske heroje dr Dževada Ljajića i anestetičara Miroslava Veselinovića.

- Uvek ćemo biti uz njihove porodice, oni su naš ponos - istakao je gradonačelnik Biševac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.