Izvor: S media, 16.Sep.2012, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras razvedravanje: Temperatura do 26 stepeni

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura danas će iznositi od 10 do 15, najviša od 22 do 26 stepeni.

Duvaće slab i umeren, istočni i jugoistočni vetar.

I u Beogradu će ujutro i pre podne biti pretežno oblačno, posle podne i uveče postepeno razvedravanje. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura biće 15, a najviša dnevna 24 stepena, navodi HMZ.

Prema izgledima vremena za narednih sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dana, do ponedeljka 24. septembra, u utorak će biti pretežno sunčano i malo toplije, posle podne ponegde u planinskim predelima pljuskovi i grmljavina.

U sredu toplo, veći deo dana pretežno sunčano, uveče i noću naoblacenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U četvrtak oblacno s kišom i hladnije.

U petak razvedravanje. U subotu naoblacenje s kratkotrajnom kišom. Od nedelje pretežno sunčano i toplije.

(Tanjug, Foto: Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Vreme - 17. septembar

Izvor: RTS, 16.Sep.2012

Posle oblačnog prepodneva, krajem dana postepeno razvedravanje...Temperatura od 22 stepena do 26 stepeni .

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.