Najavljeno: Opet pljuskovi, grmljavina, grad...

Izvor: B92, 07.Avg.2023, 13:22

Najavljeno: Opet pljuskovi, grmljavina, grad...

Beograd -- RHMZ je najavio da se po podne i uveče u Srbiji očekuje promenljivo vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Pljuskovi sa grmljavinom biće izraženiji na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje.

Iz RHMZ-a navode da se ponegde očekuje i veća količina padavina za kratak vremenski period, grad i kratkotrajno jak i olujni vetar.

"Posle podne i uveče u Srbiji promenljivo oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa grmljavinom koji će biti izraženiji na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje pa se ponegde očekuje i veća količina padavina za kratak vremenski period (između 10 i 20, a ponegde i do 30 mm), grad i kratkotrajno jak i olujni vetar", naveo je RHMZ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.