Važno za sve đake: Predaja liste želja za drugi krug do 15 časova

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 14:25

Važno za sve đake: Predaja liste želja za drugi krug do 15 časova

Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama, kao i broj preostalih slobodnih mesta za upis u drugom krugu objavljeni su na sajtu Moja srednja škola.

Danas do 15.00 sati mogu se predati liste želja za drugi krug upisa, objavljeno je na sajtu Ministarstva prosvete.

Konačni raspored učenika po školama u drugom krugu upisa biće objavljen sutra najkasnije do ponoći, a objavljivanje preostalih slobodnih mesta posle drugog upisnog kruga biće u sredu, 5. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jula, do 8.00 sati.

Podnošenje prijave za upis učenika u srednje škole za drugi upisni krug, neposredno u školi, osim za upis u muzičke i baletske škole, biće moguće u sredu od 8.00 do 15.00 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Predaja liste želja za drugi upisni krug u srednje škole danas do 15 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2023

Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama, kao i broj preostalih slobodnih mesta za upis u drugom krugu objavljeni su na sajtu Moja srednja škola, a danas do 15.00 sati mogu se predati liste želja za drugi krug upisa, objavljeno je na sajtu Ministarstva prosvete.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.