Važan apel MUP-a roditeljima: Obratite pažnju na profile dece na društvenim mrežama

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 18:57

Važan apel MUP-a roditeljima: Obratite pažnju na profile dece na društvenim mrežama

MUP Srbije apelovao je na roditelje da obrate pažnju na ponašanje dece prilikom korišćenja interneta, sa posebnim akcentom na profile na društvenim mrežama.

"Poštovani građani, u svetlu svih nemilih događaja, više nego ikada do sada, neophodno je da očuvamo razumnost i stabilnost, pogotovo prema našoj deci koja informacije prate iz različitih izvora i medija", piše u saopštenju MUP.

Oni apeluju da dečiji profili na društvenim mrežama budu pod roditeljskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kontrolom, u smislu nadzora nad sadržajima kojima dete pristupa, sa kim i na koji način komunicira i u kom vremenu.

"Budimo prisutni i udruženi u prevazilaženju situacije koja je sve građane Srbije uznemirila i duboko potresla", zaključuje se u saopštenju MUP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP apelovao na sve roditelje: Obratite pažnju na ponašanje vaše dece prilikom korišćenja Interneta

Izvor: 24sedam.rs, 05.Maj.2023

Oni apeluju da dečiji profili na društvenim mrežama budu pod roditeljskom kontrolom

Nastavak na 24sedam.rs...

MUP apelovao na roditeljsku kontrolu dečijih naloga na društvenim mrežama

Izvor: Danas, 05.Maj.2023

Apelujemo da dečji profili na društvenim mrežama budu pod roditeljskom kontrolom, u smislu nadzora nad sadržajima kojima dete pristupa, sa kim i na koji način komunicira i u kom vremenu, navodi se u pozivu objavljenom na Fejsbuk nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.