Važan Vučićev govor pred UN u 21 čas: Molim građane da obrate pažnju na termine koje će upotrebiti

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 19:45

Važan Vučićev govor pred UN u 21 čas: "Molim građane da obrate pažnju na termine koje će upotrebiti"

Premijerka Srbije Ana Brnabić skrenula je pažnju na večerašnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučić na SB UN.

"Vučić je jutros otputovao u Njujork i već popodne učestvuje u sednici u 15 časova po njihovom vremenu. Dobro je što Srbija uživa toliki ugled, jer je sednica zakazana na zahtev Srbije za manje od 24 časa nakon što smo mi zahtev podneli", rekla je Brnabić.

"Danas je istorijski dan. Biće jedna od najvažnijih sednica SB. Mislim da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << večeras govor Vučića biti prilično drugačiji. Molim građane da obrate pažnju na termine koje će Vučić koristiti jer nikada ranije nisu korišćeni. Oni će pokazati sa čime se Srbi suočavaju na KiM", objasnila je ona i dodala da se Vučić u Njujorku bori za Srbiju, a opozicija se bori samo za sebe, da se Srbiji oduzme suverenitet.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.