Vatrom na Olivera i lekara

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatrom na Olivera i lekara

Rano jutro u sredu paljevina je obasjala poznatog zvečanskog lekara Dragišu Milovića, bivšeg predsednika te opštine u vreme kada su građani severa pružali otpor sprovođenju dogovora u Briselu i postavili barikade protiveći se nasilnoj integraciji. Već u petak ujutro zapaljen je i auto Olivera Ivanovića, lidera GI SDP.

Njih dvojicu vezuje nedavni sastanak o situaciji na severu KiM i mogućnosti zajedničkog izlaska na izbore. Tu se mogu tražiti motivi ovih napada, tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Milović za "Vesti", i odbacuje mogućnost da iza paljevina stoje Albanci.

- Kao i Oliver, nemam privatni biznis, ja sam lekar. Smatram da je ovo poruka pred lokalne izbore koje bi trebalo da raspiše Priština. S obzirom na stanje na severu, ima onih koji bi bili pogođeni stvaranjem nove koalicije - kaže Milović.

Ivanoviću je auto zapaljen već drugi put, a početkom 2013. gorele su kancelarije njegove stranke u centru Kosovske Mitrovice. Prošlog septembra, u vreme kampanje za gradonačelnika, nepoznati muškarac upao je u stan Ivanovića i nasrnuo na njegovu suprugu.

- Jedino može biti da se moji politički stavovi ne sviđaju nekome, ali to me sigurno neće uplašiti - kaže Ivanović za naš list.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.