Vatrogasci izvukli Marinovo telo iz smrskanog automobila: Ovo je mladić koji je poginuo u stravičnoj nesreći (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatrogasci izvukli Marinovo telo iz smrskanog automobila: Ovo je mladić koji je poginuo u stravičnoj nesreći (FOTO)

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu M-5 u mestu Krčevine, opština Vitez u BiH, život je izgubio 22-godišnji vozač Marin Kaščel iz Novog Travnika. 

Scene na licu mesta bile su stravične, a telo nesretnog mladića iz smrskanog automobila izvukli su vatrogasci.

Posetimo, u nesreći su učestvovali putnički automobil "ford fokus", kamion "MAN", kojim je upravljao Đ. H., i kamion "volvo", kojim je upravljao Š. M. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Žureći na posao preticao kolonu i podletio pod šticar

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2019

VITEZ, BANOVIĆI - Dvadesetdvogodišnji Marin K. iz Novog Travnika poginuo je u saobraćajnoj nesreći kada je fordom kod Viteza udario u kamion kojim je upravljao H.Đ. (24) iz Viteza, dok je M.Z. (49) iz Banovića nastradao nakon prevrtanja traktora koji je vozio u mjestu Pribitkovići.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.