Vatrogasac iz Budve pretučen u POLICIJSKOJ STANICI: Krvavi pir crnogorske policije se ne zaustavlja

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020, 23:09

Vatrogasac iz Budve pretučen u POLICIJSKOJ STANICI: Krvavi pir crnogorske policije se ne zaustavlja

Obećano mu je da će se prema njemu postupati u skladu sa zakonom i da ga niko neće maltretirati.

Vatrogasac iz Budve Dalibor Bošković pretučen je danas u stanici budvanske policije, objavio je funkcioner DF Slaven Radunović na svom Fejsbuk profilu

- Krvavi pir crnogorske policije se ne zaustavlja! Ti ljudi sve više liče na zveri, a sve manje na čuvare reda i zakona. Dalibor Bošković, koji se nakon što je video kako se policija odnela prema njegovim kolegama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Budvi, sklonio nekoliko dana na sigurno, danas se sam prijavio, posle garancija koje je njegovom rođaku Voju Pićanu dao načelnik budvanske policije Zoran Vučinić - napisao je on.

On je zatim dodao da je pri odlasku advokata u prostoriju odmah uleteli komandir stanice i policajci.

- Došao je u zgradu policije sa svoji advokatom Dimitrijem Dapčevićem i dao izjavu. Čim je advokat otišao, u prostoriju su uleteli komandir Slobodan Kovačević i policajci Duško i Dejan Rakočević, koji su ga tako pretukli da je nakon toga završio u Hitnoj pomoći. Do kad će Đukanovićeva policija da se ponaša kao Brozova 1948? - napisao je on.

Zatim se obreatio ministru, i pozvao ih da da suspenduju i pritvore ljude koji su to učinili.

- Pozivam ministra Mevludina Nuhodžića i direktora Veselina Veljovića da izgrednike hitno suspenduju i naravno pritvore, kao što se radi sa običnim građanima zbog sumnje da su počinili neuporedivo lakša dela! Siledžije u zatvor - završio je Radunović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.