Vatreni poljubac Kejt Mos i Šeron Stoun

Izvor: Mondo, 10.Apr.2013, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatreni poljubac Kejt Mos i Šeron Stoun

Lepotice su se iz humanitarnih razloga poljubile za 50.000 dolara!

Domaćice dobrotvorne večeru u Brazilu prikupile su novac koji je otišao u fond koji finansira istraživanje leka za sidu.

Njihov poljubac nije jedini "zapalio" atmosferu. Kejt je nosila haljinu sa dubokim izrezom, koji je skoro otkrio njene bradavice, a Šeron je u dugoj crvenoj haljini blistala u društvu njenog mladog Argentinca Martina Mika.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vatreni poljubac Kejt Mos i Šeron Stoun

Izvor: CrveniTepih.com, 10.Apr.2013

Domaćice dobrotvorne večeru u Brazilu prikupile su novac koji je otišao u fond koji finansira istraživanje leka za sidu. Njihov poljubac nije jedini “zapalio” atmosferu. Kejt je nosila haljinu sa dubokim izrezom, koji je skoro otkrio njene bradavice, a Šeron je u dugoj crvenoj haljini blistala...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.