Vatreni obračun u Sijetlu, pet osoba ubijeno

Izvor: Glas javnosti, 22.Apr.2013, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatreni obračun u Sijetlu, pet osoba ubijeno

SIJETL - Pet osoba je poginulo u pucnjavi koja se dogodila jutros oko pola osam, po našem vremenu, u apartmanskom kompleksu u južnom Sijetlu. Među poginulima nalazi se i osumnjičeni, koga su ubili pripadnici policije.

Porptarol federalne policije Keči Šrok, rekao je da su policajci dobili prijavu o pucnjavi u kompleksu Pinvud Apartmani. Prema prvim saznanjima ispaljeno je između 6 i 15 hitaca.

Kada su policajci stigli zatekli su dva povređena muškarca kako leže na >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << parkingu, a jedan od njih je posegnuo za pištoljem, kada je jedan od policajaca pokušao da mu pomogne.

Šrok je naglasio da su policajci tada otvorili vatru. Kako je saopšteno, muškarac koji je pokušao da uzme pištolj, je tom prilikom poginuo, dok s druge strane, nijedan policajac nije povređen.

Policija je pronašla još dvojicu mrtvih na parkingu, a nešto kasnije, pretražujući apartmanski kompleks, pripadnici policije, pronašli su u sobi još jednog mrtvog mškarca i ženu.

Neimenovani izvor iz policije rekao je da je moguće da je prvo došlo do sukoba na parkingu, koji je doveo do vatrenog obračuna.

Agencije/Dejli mejl

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.