Vaterpolista Filip Filipović postao otac

Izvor: Blic, 24.Jul.2013, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolista Filip Filipović postao otac

Vaterpolista Filip Filipović tokom meča Srbije protiv Mađarske saznao je da je postao otac. Njegova supruga, odbojkašica Sanja Hanušić, rodila je dečaka koji se zove Vuk. Filip Filipović sa suprugom

"Naš reprezentativac Filip Filipović je danas postao tata! U toku meča sa Mađarskom njegova supruga Sanja je rodila dečaka. Čestitamo, Fićo!", navodi se na fan stranici Filipa Filipovića na Tviteru.

Par je u braku već tri godine, a verili su se kada je Filip imao 22 godine, a Sanja 23. Sportista je još tada rekao da je siguran u svoja osećanja i da sa svojom tadašnjom verenicom želi da provede život.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vaterpolista Filip Filipović postao otac

Izvor: Dzungla.org, 24.Jul.2013

Vaterpolista Filip Filipović tokom meča Srbije protiv Mađarske saznao je da je postao otac. Njegova supruga, odbojkašica Sanja Hanušić, rodila je dečaka koji se zove Vuk. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.