Vaspitačica se igrala sa decom, a posle onoga što je uradila devojčici je dobila MOMENTALNI OTKAZ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaspitačica se igrala sa decom, a posle onoga što je uradila devojčici je dobila MOMENTALNI OTKAZ (VIDEO)

Vaspitačica Dariela Flores iz meksičkog grada Monterej dobila je momentalni otkaz zbog neumesne šale koju je priredila jednoj devojčici.

Da stvar bude gora ona je "šalu" snimala i postavila na društvene mreže.

Na snimku se vidi kako Dariela objašnjava deci kako će im, navodno, pokazati trik sa novčićem na koji je stavila flašu sa vodom.

Zatim poziva jednu devojčicu da pogleda kako je, kao, kovanica ušla u bocu, a kada dete pogleda ona je pljusne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vodom.

Nakon toga, vaspitačica i druga deca su prasnuli u smeh dok se žrtva kiselo smejala ne znajući šta ju je snašlo.

Takav postupak je naišao na osudu svih koji su videli snimak, pa je uprava vrtića ekspresno saopštila da Dariela Flores "više nije deo kolektiva".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.