Vasović preuzela funkciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2021, 13:40

Vasović preuzela funkciju

Sudija Jasmina Vasović danas je na svečanoj Opštoj sednici stupila na funkciju predsednice Vrhovnog kasacionog suda.

Skupština Srbije izabrala je Jasminu Vasović 8. aprila, a zakletvu pred poslanicima položila je pet dana kasnije. Visoki savet sudstva je 15. marta doneo odluku da Narodnoj skupštini predloži Jasminu Vasović za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda.

Jasmina Vasović rođena je 1. avgusta 1969. godine u Čačku, diplomirala je na Pravnom fakultetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Univerziteta u Beogradu 1995. godine, a pravosudni ispit je položila u juna 2000.

Za sudiju Apelacionog suda u Beogradu izabrana je 22. oktobra 2013. godine, gde je bila raspoređena u Krivično odeljenje, a od januara 2015. godine postupala je i u predmetima Posebnog odeljenja za organizovani kriminal, navodi se u saopštenju Vrhovog kasacionog suda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vasović preuzela dužnost predsednice Vrhovnog kasacionog suda

Izvor: N1 televizija, 16.Apr.2021

Sudija Jasmina Vasović je na svečanoj Opštoj sednici stupila na funkciju predsednice Vrhovnog kasacionog suda.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.