Vasićeva: Veliki značaj priprema na Zlatiboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2020, 14:19

Vasićeva: Veliki značaj priprema na Zlatiboru

Košarkašica Srbije Sonja Vasić izjavila je da je zadovoljna dosadašnjim prvim delom priprema na Zlatiboru.

Grupa iskusnijih reprezentativki Srbije danas je završila svoj deo priprema na Zlatiboru, a u prethodnih sedam dana vredno su radile po programu selektorke Marine Maljković.

"Moram da priznam da sam veoma ponosna na stariju grupu i na sve što smo uradile ovde na Zlatiboru u prethodnih nedelju dana. Mislim da smo odradile veliki deo posla na kondicionoj spremi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pogotovo što niko nije bio siguran koliko su ti naši kućni treninzi tokom pandemije imali efekta", rekla je Vasić za sajt KSS.

Na Zlatiboru do 25. juna ostaje mlada grupa reprezentativki, koja tek u perspektivi treba da izbori svoje mesto u seniorskom timu.

"Potrudile smo se da ispunimo program i plan koji je bio zacrtan i verujem da će svima nama značiti za ovaj letnji period priprema za sezone. Možda je bilo malo čudno to što se pripremamo, a nemamo takmičenje, ali sama činjenica da smo na svakom treningu sve zajedno morale dobro da se oznojimo i namučimo, kao tim nas je dodatno zbližila", zaključila je Vasić.

Košarkašice Srbije izborile su plasman na Olimpijske igre u Tokiju narednog leta, a do tada ga očekuju dva FIBA prozora u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će se igrati takođe narednog leta.

U novembru i februaru srpska reprezentacija igrače mečeve protiv Turske, Albanije i Litvanije.

Do sada Srbija je savladala Tursku u Beogradu i Albaniju u Draču.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vasić: Moram da priznam da sam vrlo ponosna

Izvor: B92, 21.Jun.2020

Košarkašica Srbije Sonja Vasić izjavila je da je zadovoljna dosadašnjim prvim delom priprema na Zlatiboru...Grupa iskusnijih reprezentativki Srbije je završila svoj deo priprema na Zlatiboru, a u prethodnih sedam dana vredno su radile po programu selektorke Marine Maljković...Košarkašice Srbije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.