Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaš daljinski je na pravoj adresi - Open IPTV

Na RTRS Plus u nedjelju, 20. 3. 2016. možete pogledati romantičnu komediju „Neobične veze“ od 16.30 časova.

Grej i Sem su brat i sestra, najbolji prijatelji i sustanari u Njujorku  gdje ona smišlja marketinške kampanje, a on je hirurški stažista. Njihov društveni život vrlo je siromašan pa krenu u park za šetnju pasa kako bi Sem mogao upoznati neku ženu. Upozna Čarli, zoologinju koja je tek doselila. Čarli  mu se odmah svidi, a čini se da se i on njoj sviđa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Njih troje zajedno provode vrijeme, ali tu već kreće zaplet!

Od 23. marta 2016. godine, srijedom u 22.00 časova na Fox life možete pogledati premijeru pete sezone serije “Jednom davno”.

Ema Svon zna da brine o sebi još otkako je napuštena kao beba. Ali kad je nađe njen sin Henri koga se odrekla prije mnogo godina, sve se mijenja. Henri sada ima deset godina i očajnički mu je potrebna Emina pomoć. On vjeruje da Ema potiče iz svijeta bajki i da je kćerka Snježane i Princa Šarmantnog koji je, sudeći po njegovoj knjizi s bajkama, poslat da je zaštiti od kletve Zle kraljice... Dramska serija koju vrijedi pogledati.

Uloge: Džinifer Gudvin, Dženifer Morison, Lana Parija, Džoš Dalas, Emili de Ravin i drugi

Entoni Hopkins, Demi Mur i Šeron Stoun tumače glavne uloge u fantastičnoj istorijskoj drami “Bobi”, koja je na programu u  petak, 25.03. u   23.05 časova na RTRS-u.

Utorak, 4. jun 1968. godine, spremaju se predsjednički izbori. S prvim jutarnjim zracima Robert Kenedi stiže u hotel "Ambasador". Kampanja je u jeku, priprema se za govor koji bi trebalo da održi u ponoć. Ovaj film vraća nas u noć kada je u hotelu "Ambasador" u Los Anđelesu ubijen predsjednički kandidat, senator Robert - Bobi Kenedi, posljednja nada demokratske Amerike da se izvuče iz vijetnamskog rata, rasizma, klasnih razlika i polnih nejednakosti. Ovo je film o običnim ljudima kojima je ta noć promjenila živote.

“Bez ljutnje molim”, radni je naslov premijere 5. sezone nove serije koja je na programu od 25. marta 2016. godine, radnim danima od 20.00 časova na TV FOX.

Riječ je o popularnoj komediji sa Čarlijem Šinom u glavnoj ulozi. Šin glumi Čarlija, netradicionalnog psihoterapeuta koji je specijalizovan za kontrolu bijesa. Nekadašnji profesionalni sportista čiju je karijeru omeo problem kontrolisanja bijesa, sada ima uspješnu praksu. Čarli napreduje zahvaljujući haosu u svom životu koji je komplikovan zbog veze sa svojom psihoterapeutkinjom i najboljom prijateljicom bivše žene čije bezbrižno ponašanje frustrira Čarlija...

Uloge: Čarli Šin, Šouni Smit, Norin Devulf,  Martin Šin , Majkl Arden i drugi.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.