Varšava: Aktuelni događaji u Rusiji ne predstavljaju pretnju za Poljsku

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 23:56

Varšava: Aktuelni događaji u Rusiji ne predstavljaju pretnju za Poljsku

Aktuelni događaji u Rusiji su unutrašnje pitanje koje ne predstavlja nikakvu pretnju za Poljsku, rekli su danas poljski lideri.

Poljski premijer Mateuš Moravjecki je, međutim, rekao da su moguće povećane tenzije na granici sa Belorusijom.

"Apsolutno verujemo da je to interna stvar Rusije...mi ne naređujemo nikakav povećani stepen pripravnosti naše vojske", rekao je poljski predsednik Andžej Duda posle sastanka u Birou za nacionalnu bezbednost, preneo je Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DA LI JE POVEĆAN STEPEN PRIPRAVNOSTI POLJSKE VOJSKE? Moguće tenzije na granici sa Belorusijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 07:48

Aktuelni događaji u Rusiji su unutrašnje pitanje koje ne predstavlja nikakvu pretnju za Poljsku...Poljski premijer Mateuš Moravjecki je, međutim, rekao da su moguće povećane tenzije na granici sa Belorusijom...- Apsolutno verujemo da je to interna stvar Rusije..mi ne naređujemo nikakav povećani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.