Izvor: Danas, 23.Dec.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vanvremenske vrednosti"

Omladinska grupa "Mladi su budućnost" održaće tri humanitarne predstave ove nedelje, sutra u 19 i 30 u 13. beogradskoj gimnaziji, u petak u 19 časova u Osnovnoj školi "Ljuba Nenadović" i 28. decembra u 18 sati u Kulturnom centru Čukarica. Prema rečima mladih entuzijasta ove grupe, cilj projekta "Vanvremenske vrednosti" je motivacija omladine za veće zalaganje u okviru humanitarnog rada, podsticanje humanosti kao i sakupljanje humanitarne pomoći za one kojima je najpotrebnija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas <<





Omladinska grupa "Mladi su budućnost" osnovana je u avgustu ove godine u Beogradu, a prvi projekta osmišljen je odmah nakon osnivanja. Finansijsku pomoć realizaciji pruža Ministarstvo omladine i sporta Srbije, a projekat je podržan od mnogih lokalnih organizacija.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Srpska srednjovekovna umetnost na KIM" na fasadi Starog dvora

Izvor: Studio B, 23.Dec.2015

Tokom vikenda, 26. i 27. decembra, od 18.30 do 21.30 sati na zgradi Starog dvora održaće se besplatna premijera 4D projekcije u okviru projekta „Kulturizacija" na temu „Srpska srednjovekovna umetnost na Kosovu i Metohiji".

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.