Vansi: U 2019. porast broja putnika od 9,2 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2020, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vansi: U 2019. porast broja putnika od 9,2 odsto

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu zabeležio je u 2019. godini ukupan porast broja putnika od 9,2 odsto, saopštila je danas francuska kompanija Vansi, koja upravlja tom vazdušnom lukom.

Navodi se da tako aerodrom u Beogradu postaje jedan od najdinamičnijih aerodroma u regionu, a da je na dobar rezultat aerodroma Nikola Tesla, između ostalog, uticalo i otvaranje 13 novih međunarodnih linija.

Avio-kompanija Er Srbija će u 2020. godini nastaviti da obogaćuje svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ponudu, samostalno ili putem sporazuma o zajedničkim letovima.

Saopšteno je i da je sa 255 miliona putnika opsluženih u 2019. godini, što je povećanje od 5,7 odsto u odnosu na 2018. godinu, na svim aerodromima u 12 zemalja, kompanija Vansi učvrstila poziciju drugog najvećeg aerodromskog operatera u svetu po broju putnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rast broja putnika na aerodromu Nikola Tesla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2020

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu postaje jedan od najdinamičnijih aerodroma u regionu, sa ukupnim porastom broja putnika od 9,2 odsto u 2019. godini i povećanjem od 15,6 odsto u četvrtom tromesečju, navodi se u izveštaju kompanije Vansi erports (VINCI airports) za prošlu godinu...Na ovako dobar...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.