Vanredne mere zbog ukinutog signala

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2010, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredne mere zbog ukinutog signala

Rukovodstvo Doma zdravlja u Gračanici saopštio je da uvodi vanredna dežurstva u zgradi zbog brutalne akcije isključenja telefonskog signala na teritoriji Kosova i Metohije, koju je danas sprovela Kosovska agencija za telekomunikacije.

Vanredna dežursta počinju danas, obavljaće ih lekari specijalisti od 20,00 do sedam časova ujutro sledećeg dana, a time ambulanta u Gračanici prelazi na dvadesetčetvoročasovni režim rada. Ambulanta u Gračanici će dežurati sa sanitetskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vozilom.

Rukovodstvo Doma zdravlja u Gračanici procenilo je, svesno ozbiljnosti situacije, da u uslovima kada pacijenti i zdravstvene institucije nemaju telefonski signal ovo rešenje pruža mogućnost da se obolelim pravovremeno pruži medicinska pomoć.

Privremeni brojevi mobilnih telefona Službe za hitnu medicinsku pomoć u Lapljem Selu, na koje pacijenti mogu da se javljaju, a koji su u mreži kosovskog operatera IPKO su +377(0)49719192 i +377(0)49719243, navodi se u saopštenju.

Za hitne pozive, ambulanta u Gračanici će koristiti broj +377(0)49719262.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.