Vanredna situacija zbog nestašice vode: Arilje muku muči za vodosnabdevanjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 15:18

Vanredna situacija zbog nestašice vode: Arilje muku muči za vodosnabdevanjem

Na teritoriji opštine Arilje na snazi je restiriktivan režim snabdevanja vodom

Na teritoriji opštine Arilje danas je proglašena vanredna situacija zbog nedostatka vode za piće, do čega je došlo usled smanjene isporuke vode sa vodosistema Rzav.

.

Stanovništvo koje nema vodu za piće iz mreže koristiće cisterne i flaširanu vodu, saopšteno je iz opštine Arilje.

Tešku situaciju dodatno otežavaju požari u mesnim zajednicama Kruščica i Dobrače koji zbog jakog vetra ne mogu odmah biti lokalizovani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opština uvela vanredno stanje – nestašica vode

Izvor: B92, 05.Avg.2021

Arilje -- Na teritoriji opštine Arilje je proglašena vanredna situacija zbog nedostatka vode za piće, do čega je došlo zbog smanjene isporuke vode sa vodosistema Rzav...Na teritoriji opštine Arilje na snazi je restiriktivan režim snabdevanja vodom...Stanovništvo koje nema vodu za piće iz mreže...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.