Vanredna situacija u šest mesnih zajednica opštine Priboj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2022, 18:21

Vanredna situacija u šest mesnih zajednica opštine Priboj

U delu opštine Priboj, konkretno, u šest mesnih zajednica - Kratovo, Klafati, Mažići, Pribojska Banja, Novi Priboj i Strmac - zbog otklanjanja posledica nevremena proglašena je vanredna situacija, koja je, takođe, delimično uvedena u još dve mesne zajednice - Sastavci, za područje Kasidola, i Bučje, na potezu prema Kaluđerovićima.

Na predlog Štaba za vanredne situacije opštine Priboj, predsednik opštine, Lazar Rvović proglasio je vanrednu situaciju, radi preduzimanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vanrednih mera, kako bi se otklonile posledice jakog nevremena koje je u utorak tokom popodnevnih časova zahvatilo opštinu Priboj, preneo je Glas zapadne Srbije.

U pojedinim delovima opštine, jaku kišu pratio je i grad.

Više od 50 putnih pravaca je oštećeno, a načinjena je šteta i na poljoprivrednim putevima.

"Oštećeno više od 50 putnih pravaca u seoskim delovima opštine, jedan broj je onesposobljen za saobraćaj. Od grada su stradali poljoprivredni usevi. Formirana je komisija za obilazak oštećenih poljoprivrednih kultura, koja će sačiniti izveštaj i proslediti Ministarstvu poljoprivrede", rekao je Rvović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.