Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2017, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Mišić jedan od ambasadora “Exita”

Ovogodišnji festival "Exit" u Novom Sadu održava se od 6. do 9. jula, a pod sloganom "Ljeto ljubavi" već je uveliko krenuo sa objavljivanjem imena izvođača, ali i ambasadora u pojedinim gradovima regiona.

Tako su danas predstavljeni "Exit" ambasadori u BiH među kojima su Banjalučani - Vanja Mišić, kantautorka, Dragan Moconja, gitarista, i Danijel Kreško, bloger.

Mišićeva je tim povodom rekla da joj je izuzetna čast biti jedan od ambasadora s obzirom na to >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da i privatno voli jedan od najpoznatijih festivala u Evropi. Napomenula je da je "Ljeto ljubavi" prava asocijacija na "Exit" jer taj festival i najviše podsjeća na ljeto i na ljubav.

Neke fantastične bendove koje je do tada slušao samo na radiju Moconja je prvi put imao priliku da sluša uživo upravo na "Exitu", a iz ovogodišnjeg lajnapa istakao je nastup Lijama Galagera, bivšeg člana benda "Oasis".

"Izuzetno je bitno da se 'Exit' održava svake godine jer pruža priliku upravo mladim muzičarima da predstave svoj rad na svjetskom nivou", rekao je on.

Kreško je, nastavivši se na priču svojih kolega, napomenuo da je tu da predstavi elektronsku muziku.

"Naravno da je muzika bitna, ali još je bitnije biti dio festivalske kulture koja prati tu muziku. 'Exit' nam daje mogućnost da podjednako uživamo i u jednom i u drugom i to na svjetskom nivou", rekao je on.

Pored predstavljanja ambasadora "Exita" juče je bilo riječi i o nultom danu festivala "GetExited2017" u okviru kojeg će nastupiti jedan od najuzbudljivijih bendova današnjice "The Killers". Cijena ulaznice za ovaj dan još uvijek iznosi 53 KM.

Filip Jakovljević, PR "Exita" za BiH, još jednom je podsjetio da ljubitelji dobre muzike osim u Novom Sadu u "Exit avanturi" mogu uživati u Budvi u okviru "Sea Dancea", u Umagu na "Sea Staru", te u Temišvaru u okviru "Revolution" festivala.

"Ulaznice za 'Exit" se još uvijek mogu nabaviti po promotivnoj cijeni od 115 KM. Prodajna mjesta u Banjaluci su agencije 'MG Travel' i 'Sebastijan', 'Exchange' mjenjačnice i trafike 'iNovine'. Paket 'Ljeto ljubavi' po cijeni od 145 KM uključuje sva četiri festivala i 'Exit avantura' koja uključuje 'Exit' i 'Sea Dance' je 125 KM", kazao je Jakovljević.

Već je poznato da će na Petrovaradinskoj tvrđavi zasvirati Paul Kalkbrener, Solomun, Dixon, Robin Šulc, Hardvel i mnogi drugi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.