Vanesa je UNIŠTENA, ne može da izgovori rečenicu bez plakanja: Prijatelji PRVI PUT posle nesreće otkrivaju u kakvom je stanju Kobijeva supruga

Izvor: Večernje novosti, 28.Jan.2020, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vanesa je UNIŠTENA, ne može da izgovori rečenicu bez plakanja": Prijatelji PRVI PUT posle nesreće otkrivaju u kakvom je stanju Kobijeva supruga

Vanesa Brajant još uvek je u šoku posle gubitka svog supruga Kobija i ćerke Đijane u tragičnoj nesreći helikoptera 26. januara u Kalabasasu u Kaliforniji Vanesa Brajant još uvek je u šoku posle gubitka svog supruga Kobija i ćerke Đijane u tragičnoj nesreći helikoptera 26. januara u Kalabasasu u Kaliforniji.Dok fanovi i dalje žale zbog smrti Kobija Brajanta i njegove trinaestogodišnje ćerke Gigi, mnogi izražavaju svoje najiskrenije saučešće udovici, koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << udala za ikonu NBA u aprilu 2001., kada je bio tek 22 i imala je 18 godina.„Ovo je izuzetno teško i tragično vreme za Vanesu i čitavu porodicu“, priča jedan izvor blizak porodici za "PEOPLE". - Ćerke Natalija (17) Bijanku (3) i Kapri (7 meseci).Još jedan izvor kaže da je Vanesa, kako se i očekivalo, "uništena". „Teško je da ih drži sve zajedno“, kaže insajder. „Ne može da završi rečenicu bez plakanja. Ali ona se veoma trudi da bude oslonac ćerkama. Sada mora da bude jaka. "„Naravno, za ovakvu nesreću nikada ne možete biti spremni. Uprkos usponima i padovima, Vanesa i Kobi, bili su srodne duše. Sada, u ovim teškim danima, pored Vanese su ljudi koji je vole i koji su voleli njenog pokojnog supruga. Oslanja se na svoju veru, ali ona će za ovim gubitkom sigurno dugo žaliti, rekao je izvor.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Vanesa je uništena, ne može da izgovori rečenicu bez plakanja"

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2020

Vanesa Brajant još uvijek je u šoku poslije gubitka svog supruga Kobija i kćerke Đijane u tragičnoj nesreći helikoptera 26. januara u Kalabasasu u Kaliforniji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.