Vanesa Hadžins

Izvor: Blic, 16.Avg.2009, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanesa Hadžins

Američka glumica i pevačica, dvadesetogodišnja Vanesa Hadžins, lepotica koja se proslavila ulogom u Diznijevim muzičkim filmovima „High School Musical", uskoro će zaigrati u dva nova filmska ostvarenja, „Beastley" i „Sucker Punch". U žižu interesovanja, atraktivna Vanesa dospela je nakon što su objavljene njene privatne golišave fotografije.

Vanesa je rođena 1988. godine u gradiću Salinas u Kaliforniji a zatim se s porodicom preselila u Los Anđeles. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ubrzo potom, pojavila se u televizijskoj reklami. Kada je imala samo osam godina, Vanesa je nastupala u pozorištu kao pevačica u dečjim predstavama. Pohađala je umetničku u školu, a studije glume završila je u Engleskoj. Uporedo sa školovanjem, Vanesa je glumila u tinejdžerskim filmovima poput „Thirteen". Početkom 2006. godine, Vanesa je dobila ulogu u Diznijevom mjuziklu, „High School Musical", a ta uloga otvorila joj je vrata ka ozbiljnom uspehu u svetu filma. U tom periodu, Vanesa je potpisala ugovor za „Hollywood Records", te izdala svoj prvi album pod nazivom „V".

Nakon uloge u prvom delu pomenutog Diznijevog filma, Vanesa Hadžins započinje ljubavnu romansu s kolegom, glumcem Zakom Efronom. Njih dvoje su se upoznali na snimanju mjuzikla „High School Musical".

Iako je Vanesa tada gajila imidž slatke tinejdžerke, u septembru 2007. godine, internet i svetske tabloide preplavile su njene fotografije u provokativnom donjem vešu, kao i u toplesu. Njen menadžer je tada izjavio da joj je neko ukrao fotografije iz kompjutera, te ih plasirao u javnost. Iako se spekulisalo da će Vanesa zbog toga ostati bez uloge u Diznijevim filmovima, to se ipak nije dogodilo. Godinu dana kasnije, lepa glumica je izdala drugi album pod nazivom „Indetified" sa kojim je išla na veoma uspešnu turneju po Americi. Te godine najčitaniji muški magazini, FHM i „Maxim" uvrstili su je na listu sto najseksepilnijih žena na svetu. Ove godine snimila je film „Bandslam", a pre nekoliko nedelja javnost su ponovo preplavile njene nove fotografije, na kojima Vanesa pozira u još provokativnijem izdanju, u toplesu i prekratkoj suknji. Tada se oglasio njen advokat koji je zamolio onoga ko je okačio te slike da ih skine sa interneta, jer su te fotografije nastale kada je Vanesa bila maloletna. Atraktivna glumica se trenutno nalazi u studiju gde snima romantičnu fantaziju „Beastly".

Lična karta

Vanesa je rođena 14. decembra 1988. godine u Kaliforniji.

Kada je imala osam godina nastupala je u pozorištu.

Proslavila se ulogom u Diznijevom mjuziklu, 2006. godine.

Iste godine izdala je prvi album „V".

Započinje vezu sa glumcem Zakom Efronom.

Pre dve godine pojavile su se Vanesine razgolićene fotografije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.