Vajtsnejk u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2011, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vajtsnejk" u Beogradu

Posle nešto više od pet godina, pred domaće ljubitelje starijeg zvuka ponovo stižu veterani engleske rok scene "Vajtsnejk“! Novi album izlazi u martu, a prvi promotivni nastupi u Evropi najavljeni već za početak juna.

Među prvim "stanicama", označenim na njihovom zvaničnom sajtu, je i srpska prestonica.

Posle Moskve, Osla, Mančestera, Londona, Praga, Beča i još nekoliko evropskih gradova, rok veterani će 1. jula svirati u Beogradskoj areni.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << organizatori u Srbiji još nisu potvrdili dolazak čuvenih rokera, na spisku koncerata u 2011. godini naznačeno je i da će prodaja karata za beogradski spektakl početi u sredu, 19. januara.

Beogradska publika je poslednji put uživo gledala "Vajtsnejk" 30. jula 2006. godine, na Tašmajdanu. Bio je to koncert za pamćenje, a Dejvid Kaverdejl ga je opisao kao jedan od najboljih na turneji.

Kaverdejl je prvi put u Srbiji boravio još davne 1975. godine sa "Dip parplom" (Deep Purple).

Pričalo se i pisalo da će "Vajtsnejk" (zajedno sa "Džudas pristom") doći 2008. na Smederevsku tvrđavu, no turneja je otkazana zbog pevačevih zdravstvenih problema.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.