VUK & VELJA

Izvor: Kurir, 18.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUK & VELJA

BEOGRAD - Srpski pokret obnove Vuka Draškovića, stranka koja je devedesetih godina bila predvodnik srpske opozicije, na pragu je da se “utopi” u Novu Srbiju Velje Ilića

KO ISTRESA GAĆE PO SPO?

Lider SPO Vuk Drašković u izjavi za Kurir nije želeo da komentariše saznanja Kurira. Samo je rekao da je laž sve što pišemo.

- Sve je netačno! Sve što pišete su neistine! Nemate na koga i ne smete, pa ste našli da istresate gaće po SPO - ljutito >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je rekao Drašković.

Podsetimo, kada je Kurir pisao da će SPO podržati Ilića na predsedničkim izborima, Drašković nam je rekao da njih izbori ne zanimaju. Samo dan kasnije SPO je saopštio da podržava Ilića.

SREĆKOVIĆ PRELAZI U DS?

Potpredsednik SPO Srđan Srećković izostavljen je u kombinatorici pravljenja nove ujedinjene stranke, a razlog je, kako saznajemo, to što već razmišlja da pređe u redove DS. Izvor Kurira otkriva da Srećković ima nameru da preko potpredsednika DS Dragana Đilasa pristupi tadićevcima i da je upravo Đilas urgirao da Srećković zadrži posao u “Jatu”.

- Ma, ništa nije istina - kratko je rekao Srećković kada smo ga pitali da li je tačno da planira da promeni stranku.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.