VUČIĆU NE MOGU DA OPROSTE ŠTO MU NISU ZATRLI I KUĆU I IME Vulin o sramnim napadima na predsednika Srbije iz Hrvatske

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 22:12

"VUČIĆU NE MOGU DA OPROSTE ŠTO MU NISU ZATRLI I KUĆU I IME" Vulin o sramnim napadima na predsednika Srbije iz Hrvatske

Vulin poslao oštru poruku povodom napada na predsednika Vučića iz Hrvatske

Predsednik Pokreta socijalista iministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin povodom najnovijih napada na predsednika Vučića koji dolaze iz Hrvatske: Vučiću ne mogu da oproste što mu nisu zatrli i kuću i ime, a dali su sve od sebe.

- Hrvatska se nikada nije odrekla ideologije ustaštva i jedina politika koju ima prema Srbima je politika nasilja i proterivanja. Vučiću ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da oproste što je stvorio uspešnu i snažnu Srbiju, podigao njenu vojsku i prekinuo sa ćutanjem o zločinima ustaša i u Drugom svetskom i u građanskom ratu tokom devedesetih godina, ali Vučiću posebno ne mogu da oproste što je unuk jasenovačkog mučenika i sin jedva preteklog Srbina iz Čipuljića - rekao je Vulin.

- Vučiću ne mogu da oproste što mu nisu zatrli i kuću i ime, a dali su sve od sebe - izjavio je lider Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagujući na nove napade na predsednika Vučića koji dolaze iz Hrvatske i na zahtev potpredsednika "Mosta" da se podigne optužnica protiv Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.