VUČIĆIMA OVAKVE MAJICE DA SKINETE NE MOŽETE Predsednik: Dok su drugi samo gledali, mom sinu su uperili dve cevi u lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 21:47

"VUČIĆIMA OVAKVE MAJICE DA SKINETE NE MOŽETE" Predsednik: "Dok su drugi samo gledali, mom sinu su uperili dve cevi u lice"

Predsednik Aleksandar Vučić je u večerašnjem gostovanju komentarisao je situaciju na KiM i ponovio da je Kurtijev režim uperen protiv njegove porodice.

- Ovaj u majici "Predaja nije opcija" je "tatin sin", tatin hrabri dečak koji nije dozvolio da mu skinu majicu kada su mu uperili cevi u lice. Dve cevi puščane su mu uperili u lice, moj sin nije hteo da skine majicu "Predaja nije opcija". A junaci, njih 50 koje su zaustavili Srbi iz centralne Srbije, veliki junaci, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hrabri što viču "Vučiću pederu" po stadionu, su stajali i nisu smeli ni da priskoče nego su gledali sa 50 metara udaljenosti. Nisu uspeli da mu skinu majicu iako je ovaj Kurtijev potrčko Svečlja lagao u prvom obraćanju da su mu skinuli, a onda je rekao ipak nismo. Vučićima ovakve majice da skinete ne možete - poručio je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.