VUČIĆEV BRUTALAN ODGOVOR HRVATIMA i N1! Ja nisam ubio nikoga, a oni protiv kojih je podignuta optužnica jesu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 14:23

VUČIĆEV BRUTALAN ODGOVOR HRVATIMA i N1! "Ja nisam ubio nikoga, a oni protiv kojih je podignuta optužnica jesu"

Predsednik Vučić, govoreći o najavama da će Zagreb podići optužnicu protiv njega, rekao da su Hrvati ubijali Srbe.

Na Makiškom polju u toku su radovi na izgradnji beogradskog metroa, a danas ih je obišao predsednik Aleksandar Vučić.

Nakon obilaska usledila su pitanja novinara. N1 i njihova novinarka Žaklina Tatalović ponovo je pokušala da isprovocira predsednika Aleksandra Vučića.

Naime, ona je pitala Vučića da li se plaši optužnice za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ratni zločin, kojom mu Hrvati prete.

- Ne, nisu Srbi ubijali Hrvate. već su Hrvati Srbe. Ja nisam nikad nikog ubio i samim tim se ničeg ne bojim - odbrusio joj je predsednik Vučić.

- To vam je kad nemate politiku i kad mislite da ratne zločine možete da činite. Ja nisam ubio nikoga, a oni protiv kojih je podignuta optužnica jesu. Žao mi je što vi na N1 to ne vidite, i što vam srpska deca nisu važna. Meni jesu, mnogo važnija od moje političke sudbine - rekao je i dodao da ubistva dece ne smeju proći nekažnjeno.

- Srećan sam što srpski državni organi rade na zaštiti žrtava i istine i na tome da teški zločini ne prođu nekažnjeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o mogućoj optužnici u Hrvatskoj: Nikoga nisam ubio, a oni su ubili decu

Izvor: Beta, 23.Maj.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da "nema ničeg spornog" u njegovoj izjavi iz Gline 1995. godine zbog koje pojedini političari iz Hrvatske traže da pred tamošnjim sudovima bude optužen za podsticanje na "agresiju" na tu zemlju i stvaranje "Velike Srbije"."Samo nekoliko dana...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.