VUČIĆ o suđenju za ubistvo SLAVKA ĆURUVIJE: Ni u kakvom UBISTVU nisam učestvovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ o suđenju za ubistvo SLAVKA ĆURUVIJE: Ni u kakvom UBISTVU nisam učestvovao

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da tužilac tokom završne reči u slučaju ubistva Slavka Ćuruvije nije tvrdio da iza tog ubistva stoji tadašnja vlada.

Vučić je rekao da nije učestvovao ni u kakvom ubistvu.

- Ne tvrdi on to. Kažu da je to falsifikat, da je on samo ponovio ono što je Tijanić govorio. A da je to rekao, rekao bih mu: "Sram te bilo, barabo jedna", jer ja ni u kakvom ubistvu nisam učestvovao. Pošto kažu da je falsifikat, onda ću tražiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da to proverim - rekao je Vučić.

Upitan da li će to ubistvo dobiti epilog on je rekao da hoće i to "u vreme ludog Vučića".

- Hoće, ali ne u vreme onih koji su se zaklinjali da će to da reše nego u vreme ludog Vučića. Nadam se - rekao je predsednik Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.