VUČIĆ ZAPUŠIO USTA HRVATSKOM MINISTRU: Nikad jača reakcija predsednika: Bilo bi bolno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 23:35

VUČIĆ ZAPUŠIO USTA HRVATSKOM MINISTRU: Nikad jača reakcija predsednika: "Bilo bi bolno..."

Vučić žustro nastupio prema Grlić-Radmanu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je jakim rečima ustaškom ministru Gordanu Grliću Radmanu.

- Hrvatski ministar ne samo da se brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije, već po običaju laže i vređa srpski narod i preti građanima Srbije. Grlić-Radman je jedno u pravu, možda sam ja nečiji trabant, možda i "vartburg", možda i "fića", ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Grlić-Radmana ne može reći. Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno... - rekao je Vučić.

Podsetimo, hrvatski ministar Grlić Radman je ranije tokom dana izjavio:

- Što se tiče Srbije, jedno su građani, a drugo je Vučić i njegova politika koja mora odlučiti na kojem će stolicu sedeti, neudobno je sedeti na dve stolice. On ne bi trebao imati veliku dilemu. Vučić može biti trabant i satelit Rusije, ali neće se dopustiti uticaj Rusa ili drugi maligni uticaji koji bi narušili stabilnost Zapadnog Balkana.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.