VUČIĆ ZAGRMEO KAO NIKAD DO SADA! Ono što je pročitao o Jasenovcu je SRAMOTNO, nacizam neće proći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 15:43

VUČIĆ ZAGRMEO KAO NIKAD DO SADA! Ono što je pročitao o Jasenovcu je SRAMOTNO, nacizam neće proći!

Vučić o hrvatskim pretnjama i mitu o Jasenovcu

Predsednik Vučić je prokomentarisao pretnje iz Zagreba da će blokirati put Srbije u EU zbog optužnica za ratne zločine, i istakao da se hrvatski piloti terete za ubistvo dece na Petrovačkoj cesti, za ubistvo porodice Rajić i porodica Drča.

- Ubili su ih iz čista mira. Šta hoćete. Da oprostimo ubistvo dece da bismo ušli u EU. Ja sam mislio da se borimo za neke univerzalne ljudske vrednosti. A što se tiče mita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o Jasenovcu, sramota me je šta sam pročitao. Svi ti koji podilaze nacizmu i fašizmu više govore o sebi. Mi se nećemo odreći borbe protiv fašizma i nacizma, i nevinih žrtava, to se neće dogoditi. Možda kada neki njihovi pobede, ali to tek za četiri godine - istakao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.