VUČIĆ ZAGRMEO IZ PRIJEDORA, MOĆNICIMA PORUČUJE: I kad joj svetska sila uvodi sankcije, slobodarska Srbija će biti uz Republiku Srpsku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 20:46

VUČIĆ ZAGRMEO IZ PRIJEDORA, MOĆNICIMA PORUČUJE: "I kad joj svetska sila uvodi sankcije, slobodarska Srbija će biti uz Republiku Srpsku!"

Snažna poruka podrške Republici Srpskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obraćanja na Centralnoj manifestaciji povodom obeležavanja Dana sećanja na stradale i proterane Srbe u vojno-policijskoj akciji "Oluja" osvrnuo se i na nedavno uvedene sankcije RS.

- Ma kakva muka da pogodi naš narod, posao Srbije, naš zadatak, obaveza i sveta dužnost je da budemo uz narod u Republici Srpskoj kada je teško, kada joj svetska sila uvodi sankcije, da kažemo da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoći srpskom narodu na svaki način! Jedna mala slobodarska zemlja neće da uvodi sankcije i pomoći će Republici Srpskoj! - rekao je Vučić.

I KAD JOJ SVETSKA SILA UVODI SANKCIJE, SLOBODARSKA SRBIJA ĆE BITI UZ REPUBLIKU SRPSKU!

Predsednik Vučić poručio iz Prijedora:

"Ma kakva muka da pogodi naš narod, posao Srbije, naš zadatak, obaveza i sveta dužnost je da budemo uz narod u Republici Srpskoj kada je teško, kada joj… pic.twitter.com/dC8l8iggAp

— Detektor laži (@LaziDetektor) August 4, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.