VUČIĆ VEČERAS GOST HIT TVITA: Predsednik će govoriti o gorućim temama u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 16:06

VUČIĆ VEČERAS GOST HIT TVITA: Predsednik će govoriti o gorućim temama u Srbiji

Previše je pitanja koja trenutno zanimaju građane Srbije, a tiču se samog predsednika i trenutne političke klime u zemlji.Koga bolje pitati nego samog predsednika lično?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u 21h prvi put će se pojaviti na televiziji nakon velikog mitinga "Srbija nade" održanom u prestonici pre dva dana.

Podiglo se mnogo prašine oko njegove ostavke na mestu predsednika Srpske napredne stranke i mnoge zanima da li je ovo priprema za kraj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << političke karijere i samim tim kraj Srbije kakvu poznajemo danas.

O ostavci, planovima za političku budućnost, protestima opozicije i još mnogo toga, ekskluzivno večeras u 21h na Pink televiziji u emisiji HIT TVIT, gost predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.