VUČIĆ UPUTIO ČESTITKE MILATOVIĆU: Srbija je, kao i uvek do sada, posvećena jačanju političkog dijaloga i sveobuhvatne saradnje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 13:04

VUČIĆ UPUTIO ČESTITKE MILATOVIĆU: "Srbija je, kao i uvek do sada, posvećena jačanju političkog dijaloga i sveobuhvatne saradnje" (FOTO)

Vučić prisutvovao je inauguraciji novoizabranog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu čestitao novom predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću:

 - Srbija je, kao i uvek do sada, posvećena jačanju političkog dijaloga i sveobuhvatne saradnje sa Crnom Gorom na dobrobit svih naših građana i celog regiona.

Predsedniku @jakov_milatovic poželeo sam da sa mnogo truda i energije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za koju znam da će mu biti potrebna, obavlja ovu časnu i odgovornu dužnost, uveren da ćemo zajedno raditi na jačanju partnerstva i dobrih odnosa Srbije i Crne Gore - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić čestitao Milatoviću: Uveren sam da ćemo zajedno raditi na jačanju partnerstva FOTO

Izvor: B92, 20.Maj.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas inauguraciji novoizabranog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.