VUČIĆ SUTRA U POŽAREVCU: Obilazi radove na izgradnji saobraćajnice do Golupca

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 20:12

VUČIĆ SUTRA U POŽAREVCU: Obilazi radove na izgradnji saobraćajnice do Golupca

Važan dan za građane istočne Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra radove na izgradnji brze saobraćajnice od petlje Požarevac, preko Velikog Gradišta, do opštine Golubac.

Predviđeno je da predsednik počne obilazak radova u 08.30 časova, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić:Brza saobraćajnica od Požarevca do Golupca gotova do kraja 2025.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2023, 06:38

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će brza saobraćajnica od Požarevca do Golupca biti završena do kraja 2025. godine i da će se od Beograda do Velikog Gradišta stizati za 65 ili 70 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VUČIĆ U POŽAREVCU: Do kraja 2025. iz Beograda do Golupca stizaćemo za sat i 20 minuta

Izvor: Pančevac-online.com, 12.Jul.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji brze saobraćajnice od petlje Požarevac, preko Velikog Gradišta, do opštine Golubac. Obraćanje Vučića – Ukupna dužina saobraćajnice je 68 kilometara, podeljeno je na tri deonice. Verujem da će otvaranje ove saobraćajnice...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.