VUČIĆ U DIREKTNOM OBRAĆANJU IZ ABU DABIJA: Predsednik Srbije u 22 časa odgovara MAFIJAŠIMA i političkim kriminalcima

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 21:08

VUČIĆ U DIREKTNOM OBRAĆANJU IZ ABU DABIJA: Predsednik Srbije u 22 časa odgovara MAFIJAŠIMA i političkim kriminalcima

Vučić je danas počeo višednevnu posetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Bahreinu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se večeras u 22 časa obratiti na TV Pink iz Abu Dabija, gde će odgovoriti mafijašima i političkim kriminalcima.

Vučić će u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) biti do petka, 12. marta, a potom će u Bahrein do nedelje, 14. marta, saopštio je njegov kabinet.

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima Vučić će se sastati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa princom prestolonaslednikom Abu Dabija, šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom, koji je i zamenik glavnokomandujućeg Oružanih snaga UAE, i s drugim zvaničnicima.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučić će se u Bahreinu sastati s kraljem Hamadom Bin Isom Al Kalifom, prestolonaslednikom i premijerom Salmanom Bin Hamadom Al Kalifom i s drugima, najavljeno je u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO Vučić: Pronašli smo još jedno telo, pripreme i razna čuda; Isreći ćemo mafijašku hobotnicu

Izvor: B92, 10.Mar.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Abu Dabija. Posebno se osvrnuo na nastavak borbe države sa mafijom...Vučić je istakao da "nedodirljivih neće biti"..."Nemojte da očekujete da u borbi sa mafijom ne dobijete odgovor. Ja sam svojevremeno rekao, i kada je Mišković hapšen, da će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.