VUČIĆ U DAVOSU NAPRAVIO SNEŠKA Stavio mu kapu i šal Srbije: Taman za naše sportiste da osvoje najviše medalja (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 13:05

VUČIĆ U DAVOSU NAPRAVIO SNEŠKA Stavio mu kapu i šal Srbije: "Taman za naše sportiste da osvoje najviše medalja" (FOTO/VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu.

Pored niza važnih sastanaka i susreta sa brojnim svetskim zvaničnicima, predsednik Aleksandar Vučić je našao vremena i da napravi Sneška Belića.

- Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od - Sneška Crveno-Plavo-Belića - napisao je predsednik uz video koji je objavio.

- Ovo će da bude najlepši Sneško, u Klostersu, u Davosu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa šalom i kapom Srbije. I ja mislim da mi je ovo treći Sneško u životu koji sam ili zajedno ili za Vukana pravio. Ovo je najlepši i najbolji Sneško u Švajcarskoj i taman za naše sportiste da osvoje najviše medalja i na Olimpijadama i u fudbalu na predstojećem Evropskom prvenstvu - rekao je predsednik Vučić u video snimku koji je objavio na Tiktoku.

Podsetimo, predsednik Vučić sastao se danas sa predsedavajućom Saveta ministara BiH Borjanom Krišto.

- Sa predsedavajućom Saveta ministara BiH razgovarao sam na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu o jačanju sveukupne saradnje dveju zemalja, evropskom putu regiona i drugim aktuelnim pitanjima - napisao je Vučić na Instagram nalogu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu danas će tema biti i situacija na Kosovu i Metohiji.

Evropski posrednik za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak sastaće se odvojeno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.