VUČIĆ SUTRA SA PATRIJARHOM PORFIRIJEM I EPISKOPIMA SPC: Ovo je razlog sastanka

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 17:29

VUČIĆ SUTRA SA PATRIJARHOM PORFIRIJEM I EPISKOPIMA SPC: Ovo je razlog sastanka

Predsednik Srbije ugostiće patrijarha Porfirija i episkope Srpske pravoslavne crkve u sredu u 13:30 časova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostiće Njegovu svetost patrijarha srpskog g. Porfirija i gospodu episkope Srpske pravoslavne crkve.

Oni će se okupiti na redovnom ovogodišnjem arhijerejskom Saboru SPC, u sredu, 18. maja 2022. godine u 13.30 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike (ul. Andrićev venac 1), saopšteno je iz kabineta predsednika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sutra sa patrijarhom i episkopima SPC

Izvor: B92, 17.Maj.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu sa patrijarhom srpskim Porfirijem i episkopima Srpske pravoslavne crkve (SPC)...Oni učestvuju na redovnom godišnjem Arhijerejskom saboru SPC...Kako je najavljeno, sastanak će biti održan u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu...Početak...

Nastavak na B92...

Vučić će sutra ugostiti patrijarha Porfirija i episkope Srpske pravoslavne crkve

Izvor: Blic, 17.Maj.2022

Predsednik Aleksandar Vučić ugostiće sutra patrijarha srpskog Porfirija i episkope Srpske pravoslavne crkve, koji su se okupili na redovnom ovogodišnjem arhijerejskom Saboru SPC.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.