VUČIĆ SUTRA NA VOJNOTEHNIČKOM INSTITUTU: Predsednik se upoznatije sa stepenom realizacije novih razvojnih projekata

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 20:59

VUČIĆ SUTRA NA VOJNOTEHNIČKOM INSTITUTU: Predsednik se upoznatije sa stepenom realizacije novih razvojnih projekata

Predsednik u društvu ministra odbrane Miloša Vučevića obilazi institut.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra u 9:45 časova, Vojnotehnički institut u Žarkovu, gde će se sastati sa istraživačko-razvojnim kadrom Instituta i odbrambene industrije Republike Srbije.

Kako je saopštila predsednikova Služba za saradnju s medijima, Vučić će se upoznati sa stepenom realizacije novih razvojnih projekata Instituta.

Obilasku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će prisustvovati potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić sutra u Vojnotehničkom institutu: U obilasku sa Vučevićem i Mojsilovićem

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Mar.2024

SRBIJA – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra u 9:45 časova, Vojnotehnički institut u Žarkovu, gde će se sastati sa istraživačko-razvojnim kadrom Instituta i odbrambene industrije Republike Srbije. Kako je saopštila predsednikova Služba za saradnju s medijima, Vučić...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.