VUČIĆ SE SASTAO SA AMERIČKIM SENATORIMA: Istakao sam da je prioritet formiranje Zajednice srpskih opština (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 10:42

VUČIĆ SE SASTAO SA AMERIČKIM SENATORIMA: "Istakao sam da je prioritet formiranje Zajednice srpskih opština" (FOTO)

Vučić primio je danas američke senatore Krisa Marfija i Garija Pitersa.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu kako je protekao sastanak sa dvojicom američkih senatora:

- Otvoren razgovor sa @senchrismurphy i @sengarypeters kojima sam zahvalio na angažovanju u podršci dijalogu sa Prištinom.

Istakao sam da je prioritet formiranje Zajednice srpskih opština, kao i da ćemo nastaviti da insistiramo na isključivoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primeni rešenja o ZSO kako je to predviđeno Briselskim sporazumom. Razgovarali smo i o brojnim drugim pitanjima od interesa za naše dve zemlje, a ja sam ponovio opredeljenost Srbije da nastavi da razvija odnose sa SAD na osnovama međusobnog poštovanja i razumevanja - napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa američkim senatorima: Sarađivaćemo sa SAD u oblastima od zajedničkog interesa

Izvor: Danas, 25.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas američke senatore Krisa Marfija i Garija Pitersa i u razgovoru istakao da je naša zemlja opredeljena da razvija bližu saradnju sa SAD u svim oblastima od zajedničkog interesa, navodi se u saopštenju Vučićeve pres službe.

Nastavak na Danas...

Vučić zahvalio senatorima Marfiju i Pitersu na podršci dijalogu sa Prištinom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Maj.2023

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas američke senatore Krisa Marfija i Garija Pitersa kojima je, u otvorenom razgovoru, zahvalio na angažovanju u podršci dijalogu sa Prištinom. “Istakao sam da je prioritet formiranje Zajednice srpskih opština, kao i da ćemo nastaviti...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Vučić rekao da je imao 'otvoren razgovor' sa senatorima SAD Marfijem i Pitersom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je 25. maja na društvenoj mreži Instagram da je tog dana imao otvoren razgovor sa senatorima SAD-a Kris Marfijem i Garijem Pitersom u Beogradu. Vučić je napisao i da je istakao da je prioritet Srbije formiranje Zajednica opština sa srpskom većinom i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.