VUČIĆ SE OGLASIO O SMRTI KOBIJA BRAJANTA: Bio je jedan od najboljih! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ SE OGLASIO O SMRTI KOBIJA BRAJANTA: Bio je jedan od najboljih! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je večeras da ga je izuzetno potresla vest o tragičnoj smrti Kobija Brajanta.

- Bio je jedan od najboljih košarkaša sveta. Za mnogu decu u Srbiji bio je uzor profesionalnog košarkaša. Počivaj u miru, Kobi - naveo je Vučić na Instragram nalogu "budućnostsrbijeav", na srpskom i engleskom jeziku, uz fotografiju legendarnog NBA igrača.

Izuzetno me je potresla vest o tragičnoj smrti Kobija Brajanta. Bio je jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << košarkaša sveta. Za mnogu decu u Srbiji bio je uzor profesionalnog košarkaša. Počivaj u miru, Kobi. Deeply shocked to hear of the tragic death of #KobeBryant. He was a once in life time basketball player. Many kids here in Serbia saw him as role model for a professional player. RIP Kobe.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 26. Јан 2020. у 12:03 PST

Prema navodima američkih medija, Brajant (41) je poginuo danas u helikopterskoj nesreći u Kalifoniji, u blizini Los Anđelesa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić potresen zbog Kobija

Izvor: B92, 26.Jan.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je večeras da ga je izuzetno potresla vest o tragičnoj smrti Kobija Brajanta..."Bio je jedan od najboljih košarkaša sveta. Za mnogu decu u Srbiji bio je uzor profesionalnog košarkaša. Počivaj u miru, Kobi", naveo je Vučić na Instragram nalogu "budućnostsrbijeav",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.