VUČIĆ SE JEDINI ZALAŽE ZA MIR I STABILNOST REGIONA: Jednostrani potezi Prištine opstruiraju dalji tok razgovora

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 17:31

VUČIĆ SE JEDINI ZALAŽE ZA MIR I STABILNOST REGIONA: "Jednostrani potezi Prištine opstruiraju dalji tok razgovora"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovara je sa izaslanikom Velike Britanije za Zapadni Balkan Stjuartom Pičom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je telefonom razgovarao sa specijalni izaslanikom Velike Britanije za Zapadni Balkan Stjuartom Pičom o najnovijem razvoju događaja na Kosovu i Metohiji i situaciji u regionu.

- Sadržajan i otvoren razgovor sa ser Stjuartom Pičom o najnovijem razvoju događaja na Kosovu i Metohiji i situaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u regionu. Zahvalio sam mu na razumevanju naše pozicije, kao i na objektivnom sagledavanju novonastale situacije - napisao je Vučić na Instagram nalogu ''buducnostsrbijeav''.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Jednostrani potezi Prištine opstruiraju dalji tok razgovora, ali da Srbija ostaje odlučna u svojoj politici očuvanja mira i stabilnosti u regionu uprkos provokacijama - istaknuto je u objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.